B15 Sentra Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1,208 Posts
Discussion Starter #1
I just hooked up my Kenwood HU to my stock rockford fosgate package and it sounds awesome....I didn't run any new wires.....didn't bypass the amp.....no noise.....sounds great
 

·
Theory freak learning...
Joined
·
3,920 Posts
Ok so you are double-amping the signal and setting volume level to 1 is already loud right?

If is that it, be careful or too high volume would fry the OEM amp in the trunk :p
 

·
Registered
Joined
·
1,208 Posts
Discussion Starter #3
angel2167882 said:
Ok so you are double-amping the signal and setting volume level to 1 is already loud right?

If is that it, be careful or too high volume would fry the OEM amp in the trunk :p

nah...its loud at about 12 :) hehehehehehe
 

·
Theory freak learning...
Joined
·
3,920 Posts
Real strange... I've seen so much aftermarket HU wired directly to the amp like you and it was hell loud at low volume already.

Specially newer HU with 50W x 4 this make lot of juice for an pre-amp input...

But if you think it's ok, fine :)
 

·
Registered
Joined
·
1,208 Posts
Discussion Starter #5
it seems to be working fine...I can't really turn it up above 18 without distorting the hell out of the sub :(....but I"m going to put my crappy 10s in there either this weekend or next so I won't have to worry about that crappy 8 any more :D.....and if I do happen to blow that stock amp then i'll just wire straight to the speakers :D
 
1 - 5 of 5 Posts
Top